Mapa Línia

Els expositors dels periòdics Línia se situen en diferents punts de l’àrea metropolitana. Foto: Línia

La xarxa de publicacions locals Línia està culminant la implementació de 200 expositors als municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona: és la primera vegada que s’assoleix aquesta xifra. Així doncs, es tracta de la xarxa d’expositors més completa del sector, i les excel·lents ubicacions permeten a l’editora fer un salt en la visibilitat.

La xarxa d’expositors Línia cobreix mercats municipals, centres cívics i biblioteques, però també indrets amb molt trànsit de vianants, com els centres comercials El Triangle, Maremagnum o el Cafè Zurich. A la Rambla de Barcelona, per exemple, Línia disposa de dos expositors al mercat de la Boqueria i també se’n poden trobar als teatres Liceu i Poliorama, entre molts altres indrets.

Mapa Línia

Línia aposta per la informació metropolitana segmentada. Foto: Línia

Línia cuida especialment la cobertura als barris més perifèrics, com per exemple els expositors ubicats als mercats municipals de la Salut, Sant Roc o Llefià (a Badalona), així com al mercat de la Marina, a Sants-Montjuïc, o al de Nou Barris, sense descuidar els més cèntrics de la ciutat de Barcelona, com els sis expositors que hi ha al mercat de Sant Antoni.

El programa d’implementació dels 200 expositors de Línia estarà completat i plenament operatiu abans de l’estiu.

Expositors Línia

La implementació de tota la xarxa d’expositors es troba en la seva fase final. Foto: Línia

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram