L’Escola Anglesola ja té nou edifici. Foto: Twitter (@mario171183)

L’Escola Anglesola gaudeix des del passat dia 11 de gener del seu nou edifici del carrer Numància, que en principi s’havia d’haver estrenat al setembre amb l’inici de curs, però que la pandèmia va endarrerir.

L’estrena d’aquest nou espai suposa un salt qualitatiu per aquesta escola, que d’ençà que es va obrir, el setembre del 2017, havia hagut d’estar situada al carrer Deu i Mata, on antigament hi havia la masia Can Rosés. De fet, el disseny de l’escola a Can Rosés ja va destacar pel seu caràcter innovador, ja que estava basat en un sistema de portes de fusta corredisses pensat per al projecte educatiu del centre. El disseny innovador de l’espai va fer que l’estudi Vora Arquitectura rebés dos premis d’arquitectura.

Pel que fa al nou edifici, té cinc plantes (planta baixa i quatre plantes més) i el seu disseny també està pensat en la línia del projecte que impulsa el centre, el de ser una escola viva. Això significa que els espais són oberts i que la formació es pot fer a dins i fora de les aules, ja que tots els espais estan pensats per tenir una funció educativa.