La Universitat Politècnica de Barcelona. Arxiu

La Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya han estat els dos organismes premiats, al Districte de les Corts, amb la Medalla d’Honor de la Ciutat 2010.

L’Ajuntament premia amb aquest guardó aquelles entitats, persones o col·lectius que han ajudat a construir una societat més cohesionada, justa, inclusiva i solidària i que ofereixi oportunitats de progrés i realització.

D’aquesta manera, la Universitat de Barcelona ha estat pemiada per la contribució al disseny del Campus Diagonal com a projecte compartit per a la docència, la recerca i la innovació tecnològica, convertint-se en un referent universitari de primer ordre en l’àmbit català, espanyol i internacional.

A la Universitat Politècnica de Catalunya se li ha atorgat la Medalla pel seu protagonisme al Districte com a espai generador de coneixement, recerca, innovació i desenvolupament tecnològic. D’ambdues s’ha valorat que hagin estat impulsores de la intercionalització del Districte i la ciutat mitjançant la seva activitat. A tot Barcelona s’han premiat 25 persones i entitats amb aquest guardó que reconeix els mèrits en educació, art, cultura, esports i lleure. El lliurament del guardó es va fer a finals de novembre.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram