Demà es posarà el punt final a les Jornades de Gent Gran, un conjunt d’activitats que des del passat 18 de maig han tingut lloc al districte.

Al llarg d’aquests últims deu dies s’han programat en diferents espais del districte una sèrie d’activitats, que “són una oportunitat per visibilitzar i donar valor al treball d’envellir com cal, i també al treball dels que ajuden a fer-ho possible”, expliquen des de l’organització de les jornades.

Algunes de les activitats que s’han celebrat aquests dies han estat diferents sessions de cine,a i ball, una demostració de gimnàstica, una ‘masterclass’ d’arts plàstiques, una visita a l’Ateneu de Fabricació, una competició de billar, una xerrada sobre Ucraïna o una visita guiada al Parlament. Per avui hi ha programada la projecció de la pel·lícula ‘Cuando llegue septiembre’, la xerrada ‘La vida dels jueus medievals a Catalunya’ i un recital de moments cèlebres d’òpera i sarsuela.

Demà es farà l’acte de cloenda al Centre Cívic Tomasa Cuevas, que consistirà en el lliurament de premis del concurs de petanca, de billar i del I Concurs de Relats Curts i un espectacle d’humor amb Joan Gimeno.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram