L’agència es va fundar el passat mes de juliol. Foto: LAP FUNERALS

La primera agència d’esdeveniments funeraris de tot l’Estat ha estat fundada des de les Corts. L’agència, LAP FUNERALS, es dedica a preparar funerals personalitzats, una tradició molt estesa al món anglosaxó però desconeguda a Espanya.

L’objectiu de l’empresa, creada el passat mes de juliol per Laura Alocén, i que de moment no té seu física, és oferir funerals personalitzats a partir de dissenyar-los i organitzar-los a partir del que les famílies desitgin.

“CELEBRAR LA VIDA”
Alocén explica que el lema de LAP FUNERALS és “no plorem la mort, celebrem la vida”. Seguint aquesta filosofia, l’empresa busca “crear un record positiu en un moment tan complicat ajudant als éssers estimats a fer més suportable un moment tan dur”, afegeix Alocén.

Així doncs, l’agència treballa tant amb persones que volen deixar organitzat el seu funeral com amb les famílies un cop la persona ja ha mort. Alocén, directora de màrqueting i relacions públiques especialitzada en l’organització d’esdeveniment, explica que la idea del negoci la va tenir perquè “sempre havia somiat amb un funeral especial en el qual la meva família i amics poguessin recordar com sóc i tot el que m’agrada”. Per últim, explica que el seu objectiu és poder obrir la seu física a les Corts en els pròxims tres mesos.