Imatge de la guerra de confeti en homenatge a Oriol Canals. Foto: Twitter

Intensitat, alegria i emoció. D’aquesta manera es podria definir la Festa Major de les Corts d’enguany que va posar el seu punt final abans d’ahir després d’onze dies on els cortsencs han pogut gaudir d’un programa farcit d’activitats.

La Festa Major va arrencar el passat dia dos amb diferents activitats, com ara el sopar de dones i un concert a la plaça de la Concòrdia. Al llarg de dissabte i diumenge van tenir lloc un gruix important de les activitats més destacades, com ara el concert de l’Orfeó de les Corts, el correfoc unitari, el pregó -pronunciat per Joan Hugué en representació de l’Espiga- i la diada castellera. Entre setmana la intensitat va baixar una mica, especialment dilluns i dimarts, però dimecres el programa ja va tornar a arrencar amb força amb la mostra de comerç Mirall de Pedralbes i la presentació de la Jove Orquestra Simfònica de les Corts.

Dijous, per escalfar motors de cara l’últim cap de setmana, els cortsencs van poder gaudir d’un concert de tribut als Beatles i una sessió de jazz amb la Big Band Jazz Maresme. Així doncs, el tram final de la festa va començar divendres passat, on el programa va incloure una gran quantitat d’activitats, com ra les havaneres, el concert jove o el concert de Manu Guix.

Al llarg de dissabte, diumenge i dilluns el protagonisme se’l van endur la botifarrada popular, el 15è Open d’Escacs, el mercat de segona mà Riera Blanca Market, la trobada de puntaires, l’espectacle de dansa a la Caldera, el concert recital ‘Amb Ovidi al Cub’, la jornada de portes obertes al Monestir, la guerra de confeti en homenatge a Oriol Canals i el castell de focs que va cloure la Festa Major.

VALORACIÓ POSITIVA
Ariadna Isern, presidenta de la Federació d’Associacions i Comissions de festes de les Corts, ha explicat a Línia Les Corts que “la Festa Major ha anat molt bé, el temps ens ha respectat”. Isern està molt satisfeta amb “la guerra de confeti, que va servir perquè tornéssim a gaudir com fèiem amb l’Oriol i amb actes el concert recital ‘Amb Ovidi al Cub’, el concurs de paelles o el dinar ecològic”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram