El jove músic de Vitòria Leroy Sanchez, una de les promeses del pop mundial, serà el pròxim dua 27 de gener a la sala Bikini per oferir un concert en el marc de la seva gira per l’Estat.

Sanchez, nascut l’any 1991, triomfa actualment als Estats Units. L’actuació a la Bikini serà la presentació de la seva gira Man Of The Year a l’Estat, mentre que l’endemà actuarà Vitòria i dos dies més tard a Madrid.

Sanchez, que canta, compon, i toca el piano i la guitarra, va saltar fa uns quants anys a la fama gràcies al seu canal de YouTube, on té més de dos milions de subscriptors. Els seus vídeos acumulen més de 225 milions de reproduccions. Se’l coneix, sobretot, per les versions que fa d’artistes com Adele, Ed Sheeran o Justin Bieber.

El 2010 va ser contractat pel reconegut productor americà Jim Jonsin, que ha produït discos per Usher, Lil Wayne o Beyonce, entre d’altres. Aquell any es va traslladar als Estats Units, on va començar la seva carrera musical.

Deixant de banda les versions, Sanchez ha publicat a la seva pàgina web i al seu canal de YouTube cançons pròpies i, actualment, està gravant el seu primer disc. Aquest jove vitorià també ha aconseguit ser un dels dos finalistes directes per presentar-se a l’edició d’Eurovisió d’enguany.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram