El Barça ha confirmat que començarà a enderrocar el Mini Estadi, i les instal·lacions contigües, el pròxim mes d’octubre.

L’enderroc es farà de forma mecànica, i no per la voladura, ja que aquest sistema farà que les molèsties que puguin patir els veïns de la zona siguin menors perquè l’impacte acústic es redueix molts. Un altre dels avantatges de la forma d’enderrocar serà que el 80% dels materials es podran reaprofitar.

SIS MESOS
Les obres de l’enderrocament duraran aproximadament sis mesos i tindran tres fases. Primer de tot s’enderrocarà el mateix Mini Estadi, posteriorment les instal·lacions de la Barça Escola i, finalment, la passarel·la que uneix el Palau i el Mini Estadi.

L’anunci de l’enderroc del Mini Estadi arriba després que el Barça confirmés el passat mes de juliol que l’Espai Barça estarà acabat el 2024. Fa pocs dies el president del club, Josep Maria Bartomeu, va dir en una entrevista a Barça TV que la previsió és que la reforma del Camp Nou comenci l’estiu que ve, un cop el full de ruta del projecte ja ha quedat definit.