La cantant i actriu argentina Mariana ‘Lali’ Espósito serà el 20 de setembre a la sala Bikini per oferir un concert en el marc de la seva gira #bravatour.

Lali va començar la seva carrera artística l’any 2003, amb només 12 anys, fent d’actriu en una telenovel·la infantil. Després de 10 anys, un cop convertida en una actriu d’èxit, el 2013 va començar la seva carrera com a solista i només un any més tard va rebre el Kid’s Choice Awards Argentina a la millor cançó llatina, batejada ‘A bailar’. El mateix 2014 va seguir acumulant premis gràcies al seu LP de debut, que també duia el nom de ‘A bailar’, com ara el ‘Premio Gardel a Mejor Álbum de Artista Femenina Pop’ del seu país o la ‘Mejor Canción Latina del Verano’ gràcies a la canço ‘Asesina’, en els premis italians Best Latin Songs Summer.

L’any 2015 la seva carrera va seguir acumulant èxits i va fer duos en directe amb Joan Manuel Serrat i Ricky Martin i també va fer de telonera de Katy Perry. El 2016 va arribar l’esclat de la seva fama internacional gràcies a ‘Soy’, el seu segon disc, on va fusionar electropop amb estils com el funky, el dubstep o el reggae, mentre que l’estiu passat va publicar el seu tercer treball, ‘Brava’. En aquest disc va apostar pel reggaeton, el trap, l’R&B i el dancehall. En paral·lel, va firmar col·laboracions amb J Balvin i la mexicana Thalia.