Es farà un carril bici entre el Parc Cervantes i el Palau Reial. Foto: Google Maps

L’acord signat entre el govern municipal de Barcelona En Comú i el PSC amb ERC per tal d’invertir 30 milions en una vuitantena de projectes té una partida de 2,3 milions per a les Corts, on està previst que es tirin endavant set projectes.

La partida més gran, de 900.000 euros, es destinarà a la reforma i la pacificació de la plaça del Coll de Finestrelles i els carrers del seu entorn, al barri de la Mercè. L’altra inversió més important, de 650.000 euros, servirà per fer un nou carril bici des del Parc Cervantes fins al Palau Reial per millorar la connexió amb Esplugues. Des de l’Associació de Veïns i Veïnes Zona Universitària han celebrat l’anunci, tot i assegurar que “arriba molt tard”.

La tercera despesa més important, de 450.000 euros, serà per a la reurbanització del carrer de Santa Caterina de Siena, entre els carrers dels Moneders i l’avinguda d’Esplugues, al barri de Pedralbes. Per últim, es faran quatre inversions més, una de 120.000 euros i tres de 70.000. Són la millora de la zona verda i l’aparcament provisional que hi ha entre els carrers Benavent i Felipe de Paz, la millora dels canvis que s’havien fet a l’avinguda Madrid relacionades amb l’urbanisme tàctic, la col·locació d’un semàfor al carrer de Numància i el canvi de sorra de l’àrea de gossos del parc Bacardí.