Una voluntària organitzant el menjar. Foto: Xarxa de Suport Mutu Les Corts

Els estralls de la crisi social provocada per la pandèmia del coronavirus també es noten a les Corts. Des de la Xarxa de Suport Mutu expliquen a Línia Les Corts que la xarxa d’aliments que van posar en marxa fa tres setmanes ja ha atès una setantena de famílies.

“Tenim un nivell d’activitat alt, està venint bastanta gent a buscar menjar. L’altre dia la cua feia la volta a la cantonada”, explica en Gerard, un dels integrants de la Xarxa de Suport Mutu. Les 70 famílies ateses, una xifra que creixerà quan facin la següent actualització, signifiquen unes 200 persones ateses. “La situació és complicada i el perfil de gent que ve és variat”, afegeix en Gerard. El punt de recollida dels aliments és la seu de l’Ateneu Les Corts, per l’entrada del carrer d’Evarist Arnús.

Per tal de fer la xarxa d’aliments més gran i tenir més recursos, la Xarxa de Suport Mutu s’ha posat en contacte amb diferents parades del Mercat de les Corts perquè també facin donacions de menjar, al mateix temps que també hi ha l’opció de posar un estand al mateix mercat per fer recollida d’aliments. La Xarxa també ha parlat amb l’eix comercial Sants-Les Corts per tenir la col·laboració d’alguns comerços i amb l’Assemblea de Barri per qüestions relacionades amb l’educació dels més petits, com ara la donació d’aparells electrònics.