La distribució d’aliments segueix creixent. Foto: Xarxa de Suport de les Corts

La xarxa d’aliments que promou la Xarxa de Suport de les Corts, nascuda al principi de la pandèmia, ha explicat que ha doblat les persones a qui reparteix menjar en comparació amb la xifra de fa un mes.

A finals de maig, des de la Xarxa de Suport, explicaven a Línia Les Corts que estaven repartint menjar a unes 200 persones, una xifra que un mes després ha passat a ser de 400. És per això que els seus promotors expliquen que es veuen obligats a traslladar el punt de distribució i recollida, que actualment és la seu de l’Ateneu Les Corts. És per aquest motiu que fan una crida al veïnat per mirar de trobar un local més gran que es pugui adaptar a tota la logística que necessiten.

SOLIDARITAT VEÏNAL
D’altra banda, des de la Xarxa de Suport han volgut destacar “la solidaritat dels veïns de les Corts, que dia rere dia permet abastir la xarxa d’aliments”. Al mateix temps, però, alerten que el creixement que ha tingut la xarxa farà que “aviat aquest model toqui sostre”. En aquest sentit, asseguren que “més enllà de compartir la compra, cal pensar i trobar noves fórmules dirigides a distribuir la riquesa”.