La futura construcció de la residència d’avis del Bisbat a Can Capellanets va ser un dels temes protagonistes del Consell de Barri del 21 de novembre.

Durant la sessió, membres de la plataforma Salvem el Patrimoni de les Corts i portaveus d’altres associacions del barri van tornar a demanar al regidor Xavier Marcé (PSC) la creació d’una comissió per parlar sobre el projecte. La creació d’un “espai de diàleg”, afirmen, que ha estat reivindicat per formacions tan diferents com la CUP i Ciutadans.

Aquests veïns denuncien en un comunicat que el regidor va reaccionar “amb crits i males paraules” després que li critiquessin que digués que el futur edifici tindrà quatre plantes. “El regidor, més que exaltar-se i cridar als veïns, el que hauria de fer és intentar resoldre aquest conflicte”, afegeixen les entitats.

Des del PSC, per la seva banda, consideren que durant el Consell de Barri simplement hi va haver un “intercanvi d’opinions” quan es va parlar de la residència i emmarquen la situació en la normalitat d’una sessió com és un Consell de Barri on hi ha “intercanvis d’opinions”. Les mateixes fonts afegeixen que les entitats, amb el projecte de la residència, “volen començar la partida des de zero, però això actualment no és possible”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram