Les obres de reforma de l’hotel Princesa Sofia, després que el Districte detectés una manca de llicència, continuen aturades tot i que fa dues setmanes el regidor Agustí Colom va confirmar que l’aprovació de la documentació era “imminent”.

L’establiment va tancar el passat mes d’octubre per sotmetre’s a una remodelació integral que havia d’acabar al llarg de la primavera. Tot i no tenir els permisos necessaris, el grup Selenta, el propietari de l’hotel, va tirar endavant la reforma. El primer toc d’alerta, però, es va produir a finals de gener, quan el Districte ja va demanar a l’empresa que aturés les obres després d’un greu accident laboral. Un muntacàrregues es va desplomar i va deixar tres treballadors ferits, un d’ells greu. Dies després, el consistori va comprovar que l’hotel no tenia els permisos per fer obres majors. Les obres, però, van continuar i uns mesos més tard hi va haver un nou accident laboral, en aquest cas més lleu que el primer. Finalment, el 3 de maig el Districte va acabar precintant definitivament les obres.

Tot i que el problema amb les llicències està previst que se solucioni aviat, el Districte iniciarà un expedient sancionador “per execució d’obres sense la llicència corresponent”, tal com va confirmar el regidor Colom fa dues setmanes.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram