Els Brighton 64 passaran per les Corts. Foto: Altaveu / Cristina Diestro

L’edició d’enguany de la Mercè serà descafeïnada a causa de la pandèmia. Això, però, no vol dir que els barcelonins es quedin sense celebració i, encara menys, sense concerts. I és que l’Ajuntament ha dissenyat un programa de concerts, entre el 23 i el 27 de setembre, molt complet i descentralitzat que farà que a les Corts també hi soni la música.

Així doncs, un dels escenaris d’aquesta Mercè serà el Camp Nou, que acollirà sis concerts a l’espai situat a l’esplanada de l’Auditori 1899. El 24 de setembre serà el torn de Paula Peso, que serà l’encarregada de fer el tret de sortida a partir de dos quarts d’una del migdia. A la tarda del mateix dia arribarà el torn de Brighton 64, a dos quarts de set, i de Miqui Puig & ACP, a dos quarts de deu del vespre.

El dia 25 la música deixarà de sonar però tornarà el dissabte 26 amb el concert ‘Maléfica’ de Jazzwoman, una banda que combina estils que van del hip-hop i el trap a la salsa i l’electrònica. Per últim, el diumenge 27 el programa inclou el concert de Tribade, grup que s’ha convertit en un referent de l’escena urban gràcies a la seva música rap i trap. Portaran a l’escenari el seu àlbum ‘Las Desheredadas’, publicat l’any passat.