La sala Bikini acollirà divendres a partir de les vuit del vespre el concert del grup de pop-rock La Habitación Roja, originaris de la localitat valenciana de l’Eliana.

La banda, després de la celebració amb èxit del seu 20è aniversari, presentarà el seu nou disc ‘Sagrado Corazón’. Es tracta d’un àlbum “ple de hits fets des de i per al cor de gent romàntica i sense complexos”, expliquen des de La Habitación Roja. El nou disc és una declaració d’intencions que permetrà al públic de la banda gaudir d’unes cançons que mostren l’essència d’un grup que forma part de l’imaginari de diverses generacions de fans del pop-rock espanyol.

DESÈ ÀLBUM
‘Sagrado Corazón’ és el desè disc de La Habitación Roja, que fa dues dècades que puja a dalt dels escenaris. Es tracta del tercer treball que produeix Santi García, cosa que ha donat una estabilitat a la banda. Cançons com ‘You Gotta Be Cool’, ‘Nuestro momento’ o ‘Albufera’ són un senzill planer, directe i que enganxa de seguida.

En resum, el grup ha estat capaç de plasmar en aquest nou àlbum, que exhibeix un perfil rocker molt clar, totes les seves potencialitats. Divendres, de ben segur, tots els seguidors del grup que acudeixin a la Bikini ho podran comprovar.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram