Carey, en un moment del concert. Foto: Jardins de Pedralbes

El festival Jardins de Pedralbes va poder gaudir aquest dilluns a la nit d’un dels concerts més esperats d’aquesta edició. Concretament, el de la diva del pop Mariah Carey, que va fer una demostració d’un talent que l’ha dut a ser una de les artistes amb més discos venuts del planeta.

Tot i que va fer esperar mitja hora al públic, Carey va pujar a l’escenari amb ganes de fer gaudir la gent. En el marc de la gira World Caution Tour, l’artista estatunidenca va presentar cançons del seu darrer disc ‘Caution’, que està impregnat de ritmes de la música r’n’b dels 90 i que té la cançó GTFO com a senzill.

Al llarg del concert, Carey, que en tot moment va demostrar la seva professionalitat i el seu domini de l’escenografia, també va cantar alguns dels grans temes de la seva carrera, com ara ‘Any time you need a friend’, ‘Dreamlover’, ‘My all’ o ‘Always be my baby’, que van fer les delícies del públic.

BRUNI INAUGURA
Uns dies abans, concretament dimecres passat, l’encarregada d’inaugurar la setena edició del Jardins de Pedralbes va ser la cantant francesa Carla Bruni, que va presentar el seu últim treball ‘French Touch’, un àlbum d’onze cançons en anglès que, amb un to íntim, s’inspiren en el concepte de l’amor a primera vista. La cantant va incloure en el concert versions personals de temes universals com ‘Enjoy the silence’ de Depeche Mode, ‘Miss you’ dels Rolling Stones o ‘Highway to hell’ d’ AC/DC. Amb tot, els seus èxits discogràfics com ara ‘Quelqu’un m’a dit’, ‘L’amoureuse’ o ‘Le plus beau du quartier’ també van ser protagonistes d’un concert que va ser un molt bon repàs a la seva llarga i exitosa trajectòria discogràfica.