Les obres de construcció de la nova escola Paideia avancen a bon ritme després que ja s’hagin acabat l’estructura i la façana, que s’han fet amb panells de formigó industrialitzats.

La seu de la nova escola, que s’està construint en un solar de la Colònia Castells, permetrà acabar el recorregut d’una dècada en la qual aquest centre d’educació especial ha hagut de buscar un nou espai per instal·lar-se. Fins ara l’escola estava situada a Pedralbes, però després que se li acabés el lloguer necessitava un solar per fer un nou centre.

La nova escola, de 2.100 metres quadrats, tindrà una planta baixa amb serveis comuns com el menjador i la cuina i tres plantes més, on hi haurà les classes i una aula multimèdia. Està previst que les obres acabin al mes de març.

L’escola Paideia va néixer l’any 1957 i des de llavors és un referent en el camp de l’educació especial. El centre fa una aposta per l’escolaritat compartida, que busca la diversificació curricular.