Helena Miquel és cantant, actriu i periodista. Foto: Sandra Gross

La cantant Helena Miquel serà la protagonista, el pròxim dia 19 de març, del cicle que organitza la Biblioteca Montserrat Abelló amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Miquel serà la convidada, juntament amb el periodista musical Toni Castarnado, de la xerrada ‘Elles canten elles parlen. Helena Miquel, el valor d’una pionera’. L’acte servirà perquè una artista com ella parli sobre les seves idees, les seves il·lusions, els seus desitjos o les seves queixes i frustracions i com tot això forma part de les cançons que escriu o adapta. L’acte es desenvoluparà a partir de les preguntes que Castarnado li anirà fent a Miquel

LLARGA TRAJECTÒRIA
Helena Miquel és cantat, periodista i actriu. La seva figura va agafar especial rellevància durant la seva etapa al capdavant del grup de música Facto Delafé y las Flores Azules, que el 2008 va passar a ser Delafé y las Flores Azules. També va ser la vocalista del grup Élena i des del 2017 canta en solitari.

Com a actriu va destacar pel seu paper a la pel·lícula ‘No habrá paz para los malvados’, que va guanyar el Goya 2011 a la millor pel·lícula.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram