La redacció del Grup Comunicació 21

El Grup Comunicació 21, que edita Línia Les Corts, ha signat un acord amb l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) que permetrà, a partir d’aquest mes de març, certificar els tiratges de totes les edicions de la xarxa de periòdics que edita.

Les capçaleres auditades seran les deu edicions mensuals de Línia Barcelona que es distribueixen als cor­responents districtes de la ciutat, com ara Línia Les Corts (incloent la quinzenal Línia Sants), els setmanaris Línia Vallès, Línia Badalona i Línia Maresme (que s’ha llançat aquest mateix dimarts 8 de març).

La suma d’exemplars que es podran acreditar supera els 420.000 acumulats mensualment, i la certificació oficial permetrà optimitzar la comercialització de les diferents capçaleres. El Grup Comunicació 21 edita la primera xarxa de periòdics gratuïts de proximitat de Catalunya i també està auditada pel Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, que en l’última onada ja va acreditar que una de les capçaleres del grup, Línia Vallès, era el periòdic setmanal, gratuït i de proximitat més llegit de Cata­luny­a. Les primeres dades de l’OJD es faran públiques a la propera onada del mes de juny.

NOVA PUBLICACIÓ

Per altra banda, aquesta mateixa setmana la firma ha llançat el seu nou setmanal Línia Maresme. A la nova publicació, les seccions s’articulen a través dels 9 municipis del Baix Maresme. El periòdic, dirigit per la periodista Ivana Padierna, és la publicació número 16 del grup i forma part d’un projecte d’expansió que preten dotar la provincia de Barcelona d’una xarxa de periòdics gra­tuïts de proximitat, entre els que s’hi compten les deu edicions mensuals de Línia Barcelona que es distribueixen pels districtes de la ciutat, incloent-hi Línia Les Corts.

A la divisió de publicacions temàtiques, el grup edita la revista d’excepcions culturals, Benzina, i els portals de referència Comunicació21.cat i Cultura21.cat. Per cubrir la versió digital de Línia Maresme l’editora ha signat una aliança amb Lladó Comunicació, el que permet aplicar sinergies amb el mitjà digital líder a la comarca, Diari del Maresme.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram