El cicle Matins Infantils torna amb l’espectacle 'Els 4 elements'. L’Espiga de les Corts

Després de les festes nadalenques, l’entitat l’Espiga de les Corts (Joan Gamper, 30) comença l’any amb una novetat dins de la seva oferta cultural. Es tracta d’un nou Curs de Català, que començarà el proper 18 de gener, dimarts vinent. Durant tres mesos, cada dimarts al vespre (19 a 20.30 h) el filòleg i soci de l’Espiga Joan Hugué ajudarà a aquells que s’hi apuntin a corregir el seu català, trobant aquells errors més habituals en l’ús de la llengua. El curs es farà amb un grup reduït de persones, dotze com a màxim, el que beneficiarà la feina dels alumnes. El cost de la inscripció és de 14 euros.

MALES NOTÍCIES

L’Espiga de les Corts, però, ha estrenat l’any amb una mala notícia. L’1 de gener moria Salvador Ginesta, que havia estat president de l’associació del 1986 al 1992. Ginesta era veí de les Corts i havia estat cantaire de la coral de l’entitat. Tenia 76 anys.

ELS MATINS TORNEN

Malgrat aquesta mala notícia, la temporada d’espectacles de l’Espiga ha de continuar, i ho farà el proper 23 de gener, amb un nou espectacle dins dels Matins Infantils. Es tracta de l’obra Els 4 elements, a càrrec de la companyia Balí Balà. La trobada començarà a les 11.30 amb una xocolatada i l’obra s’inicia a les 12. El preu de l’entrada serà de 3 € per als infants i 5 € per als adults

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram