La banda musical, durant una de les seves actuacions. Foto: Pare Manyanet

La banda de música del col·legi Pare Manyanet tancarà aquest pròxim diumenge el cicle de concerts ‘Diumenges musicals’ que va començar el passat 25 de gener amb el concert de l’Orfeó de les Corts i l’Orquestrina de l’estudi de música Àngels Cases i que s’ha celebrat al centre cívic Joan Oliver ‘Pere Quart’.

La banda d’aquesta escola va néixer l’any 1968 i està formada per uns 25 joves, que són alumnes, exalumnes i veïns del col·legi. Al llarg de la seva trajectòria ha estat sempre vinculada amb la ciutat i amb el districte, gràcies a múltiples concerts fets en esdeveniments com les festes de la Mercè, la Festa Major de les Corts o la cavalcada de Reis.

El concert de la banda musical del Pare Manyanet arriba després que diumenge passat, durant la tercera jornada del cicle, fos el torn de la sessió de ‘Tango Poètic’ i del ball en viu a càrrec de l’associació Latitud Tango Barcelona. Un mes abans, la segona jornada dels ‘Diumenges musicals’ va acollir el concert de l’entitat coral Cantus Barcelona.