Els comerciants de l’Eix Sants-Les Corts estan ultimant els darrers detalls per programar diverses activitats que es duran a terme durant la campanya de Nadal.

Tal i com ha pogut saber Línia Les Corts, els comerciants oferiran el proper 15 de desembre un recital de nadales a la Plaça de les Infantes de Les Corts. En aquesta ocasió, els botiguers comptaran amb la presència de la Coral de l’Escola de Música Ferrer i “potser alguna altra de les Corts i una de Sants, ambdues encara per concretar”, explica Josep Escofet, president de l’Eix.

Els botiguers confien molt en les festes de Nadal per ajudar a millorar les vendes per això enguany s’estan esforçant en aconseguir atraure el major nombre de persones cap al barri i cap a les botigues de l’Eix. En aquest sentit, encara es mostren molt prudents i no volen avançar el conjunt d’activitats que organitzaran per dinamitzar la zona. Tot i així, aquest periòdic ha pogut saber que s’inclouran moltes sorpreses entre les que es podria incloure alguna activitat de caire més solidari.

El que és segur és que aquest Nadal els més petits podran participar en el Caga Tió que organitzen els botiguers i en el que els comerços aportaran els diversos regals. “A més, els dies 2,3 i 4 de gener hi haurà patges a diversos punts de l’Eix que recolliran les cartes pels Ses Majestats i amb els que els petits es podran fer una fotografia que, com cada Nadal, l’Eix els regalarà com a obsequi”, avança Escofet.