El consum d’alcohol és un costum molt arrelat en la nostra societat i més quan s’està de festa major. Per a la majoria de ciutadans, aquesta pràctica no suposa cap canvi en les seves vides, però l’ús i l’abús pot ser una problemàtica per a l’individu i per a la col·lectivitat. Per això, el Districte de les Corts i l’Ajuntament de Barcelona han engegat una campanya que incideix en l’educació i la prevenció en el consum d’alcohol i altres drogues entre la població.

Durant aquesta festa major, el Districte de Les Corts s’ha implicat a través d’entitats, institucions i la xarxa educativa de tots els barris per tal d’evitar que qualsevol substància addictiva no espatlli la festa de ningú. Però una vegada acabada la bauxa, no s’abaixarà la guàrdia i el Districte seguirà portant a terme accions en aquest sentit.

Les principals mesures que es portaran a terme estaran centrades, sobretot, en actuacions amb les famílies, amb la implicació d’aquestes en el foment de les actituds positives en els seus fills; actuacions preventives a les escoles amb xerrades i activitats als centres públics i concertats de la vila i actuacions de vigilància en la via pública i locals de pública concurrència. I totes elles amb el mateix objectiu: afavorir el consum responsable d’alcohol.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram