El cantant brasiler Gilberto Gil va demostrar dilluns al festival Jardins de Pedralbes que els anys passen, i que ell es va fent gran, però el seu talent es manté intacte.

Gil, un dels grans noms de l’edició d’enguany del festival, va oferir un concert per presentar el seu nou disc ‘Ok Ok Ok’, on s’envolta de familiars, com el seu fill Bem que s’encarrega de la producció musical, i amics després d’haver superat una malaltia important. En el disc qüestiona la necessitat d’haver de triar sempre un posicionament, tal com la societat actual ens marca.

Una vegada més, el protagonisme de les cançons de Gil, que va tenir un record per al pare de la bossa Nova, Joao Gilberto, mort recentment, va ser per als metalls, els cors, els teclats, les guitarres i la percussió. El públic també va poder gaudir d’una selecció dels seus clàssics, que ja formen part de la vida i la història de Brasil. L’exministre de Cultura de Lula da Silva va demostrar, doncs, que les ganes d’experimentar passen per sobre de l’edat.