Milena de Milo

L’obra és de l’artista multidisciplinària Milena de Milo. Foto: Ajuntament

El cartell guanyador de la Festa Major d’enguany té com a protagonistes els grans pilars del districte: el veïnat. Tot i que no estan sols, els acompanyen elements de la cultura popular, com els gegants, els diables, els castellers, els dansaires i la torre de l’església del Remei fent referència a les Corts.

Aquesta obra és de l’artista multidisciplinària nascuda a Barcelona, resident a L’Esquerra de l’Eixample i d’origen serbi, Milena de Milo, que va ser la més votada pel jurat d’entre la quinzena de propostes que es van presentar al concurs.

Cartell FM Corts 2021 (2)

Tal com va explicar Milo el passat juliol, la raó per la qual va decidir retratar el sentiment d’unitat veïnal és una realitat que, d’una manera o una altra, ha alterat les vides de tots els cortsencs i barcelonins: l’esclat de la pandèmia.

“Trobo que ara més que mai és crucial unir-nos i recordar el que ens lliga: la capacitat de connectar i estimar-nos, i si és amb bona música pel mig, millor”, va detallar Milo fent referència a una realitat que, per molt que a vegades s’oblidi, el coronavirus ha recordat que és molt certa: la unió fa la força.

Paral·lelament, Milo va mostrar-se contenta amb la feina feta. “Em sento molt honorada d’haver estat seleccionada per representar aquesta emoció tan important”, va concloure.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram