Aranda, durant un dels dies que l’hotel es va transformar en un hotel de salut. Foto cedida

Enrique Aranda és el director de l’hotel Melià Barcelona, que durant els mesos més complicats de la pandèmia del coronavirus es va transformar en un hotel de salut per acollir pacients afectats per la malaltia. La bona gestió feta li ha valgut ser un dels aspirants a rebre el guardó de Cortsenc d’Honor d’aquest 2020, que es triarà per votació popular.

En declaracions a Línia Les Corts, Aranda explica que li fa molta il·lusió formar part dels candidats. “Fa molts anys que soc al districte i això és un reconeixement a la feina que amb el meu equip hem fet”, afirma. El perfil professional d’Aranda està marcat per l’aposta que sempre ha fet per la responsabilitat corporativa i l’ajuda a la comunitat. També ha col·laborat amb el Districte en els diferents projectes sobre inclusió que Les Corts tira endavant des de fa anys. De fet, l’hotel forma part de l’Espai d’Inclusió de les Corts i també del grup de treball de turisme responsable i inclusiu del districte.

Ara, després d’haver deixat els mesos més complicats de la pandèmia enrere, Aranda explica que el fet d’haver dirigit l’hotel en un moment on es va transformar en un espai per atendre pacients ha estat “l’acte de responsabilitat corporativa” de la seva vida. “Hem tingut l’oportunitat d’ajudar la gent que venia amb por a l’hotel, donar-los escalf, intentar que somriguessin després de venir angoixats dels hospitals…”, conclou.

La votació popular dels Cortsencs d’Honor segueix en marxa al web de Línia Les Corts. Hi ha temps per votar fins al 31 de juliol.