Un taller de seguretat viària durant el Dia sense Cotxes. Foto: Districte

Les Corts va celebrar el Dia sense Cotxes divendres passat en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Una jornada durant la qual grans i petits van ocupar l’espai que, de manera gairebé natural, ocupen els cotxes. En aquest sentit, s’hi van celebrar tallers infantils –alguns d’ells de seguretat viària–, de zumba, de bombolles i fins i tot hi va haver un espai per als artistes de diverses disciplines, com ara el grafiti o la pintura a l’oli, els quals van convertir els carrers del districte en una pinacoteca urbana.

Els carrers del districte afectats pels talls de trànsit van ser Vallespir –entre Travessera i Can Bruixa–, Conxita Supervia i plaça Mossèn Josep Pedragosa, Pintor Pahissa –entre Riera Blanca i Comte Güell–, Galileu –de Caballero a Can Bruixa–, Fígols –entre Lluçà i Pobla de Lillet–, Dolors Masferrer i Bosch i Guitard –entre Marquès de Sentmenat i Novell–.

Les entitats cortesenques que van sortir al carrer van ser l’Escola Lavínia, que va fer un circuit de bicis; l’Ateneu de Fabricació, encarregat de fer una xerrada sobre mobilitat i innovació a Comtes de Bell·lloc; l’Eix Sants-Les Corts, que va preparar espais de música, lectura i tallers diversos; la Ludoteca la Tardor i la biblioteca Miquel Llongueras, les quals van treure jocs de taula de grans dimensions i per dibuixar a terra. Tot plegat, una jornada que va servir per somiar una ciutat més sostenible.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram