La polèmica amb la residència sacerdotal no s’acaba. Foto: Arxiu

La lluita d’un grup de veïns de la zona dels carrers Galileu i Joan Güell que s’oposen a l’ampliació de la residència sacerdotal de l’arquebisbat -asseguren que es tracta d’un hotel encobert- continua. De fet, avui mateix tenen previst demanar, durant la celebració de l’audiència pública, la celebració d’una consulta perquè el veïnat pugui mostrar quin és el seu posicionament sobre la qüestió.

Un dels representants d’aquests veïns afirma a Línia Les Corts que “Barcelona en Comú parlava molt de consultes al seu programa electoral. Ara tenen una oportunitat de demostrar-ho”. Aquest veí, que lamenta que l’actual govern “té poc interès en les Corts”, afegeix que “si l’Ajuntament es planteja fer-ne amb l’alberg de la Vila Olímpica o amb els hotels de Drassanes i el Rec Comtal, no veiem perquè no s’ho pot plantejar en el cas de la residència sacerdotal”.

PROTESTA
En paral·lel, els mateixos veïns estan acabant de perfilar una mobilització per expressar el seu rebuig a l’ampliació de la residència sacerdotal de cara a mitjans d’aquest mateix mes de febrer. Expliquen que la Coordinadora d’entitats i de l’Ateneu també s’afegiran a la protesta i es mostren convençuts que més entitats hi assistiran per dir ‘no’ a aquest projecte.