Oriol Canals, durant una de les seves actuacions. Foto: Contes del Món

El 27 de desembre de l’any passat un fatídic accident de moto a Indonèsia, on era de viatge de noces, va posar fi a la vida del cantautor i animador infantil cortsenc Oriol Canals. Aquest dissate, quasi quatre mesos després de l’accident, se celebrarà el millor homenatge possible per recordar la seva figura: una Festa Major.

La jornada d’homenatge començarà a dos quarts de deu del matí amb una xocolatada al casal de joves del districte. Mitja hora més tard arrencarà la cercavila, que començarà al casal i acabarà a la plaça Rosés. Hi participaran onze entitats relacionades amb la cultura popular, com ara els Diables Ítaca, els Bocs de Can Rosés, els Castellers de Sants o els Grallers de les Corts, entre d’altres.

Una hora i mitja més tard, a la mateixa plaça Rosés arribarà l’hora de l’animació infantil i els jocs tradicionals, que comptaran amb una nodrida representació de colles infantils, cantants i artistes. La Festa Major acabarà amb el dinar popular musicat, també a la plaça Rosés, que començarà a dos quarts de dues i s’allargarà fins a les quatre de la tarda.

A partir de les cinc de la tarda l’acte d’homenatge es traslladarà a les Cotxeres de Sants, on es faran activitats infantils, s’instal·larà un espai de moments i records i s’acabarà amb els actes de foc i un concert amb diversos grups.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram