Imatge de dues pancartes contràries a l’ampliació de la residència. Foto: Arxiu

Els veïns de la zona dels carrers Galileu i Joan Güell que s’oposen a l’ampliació de la residència sacerdotal de l’arquebisbat es reuniran el pròxim 11 de novembre amb l’arquebisbe Juan José Omella per fer-li saber el seu posicionament de primera mà.

La trobada amb Omella arribarà després que els veïns anunciessin fa un mes que tenen previst sortir al carrer per augmentar la seva mobilització contra el projecte, ja que el veuen com un hotel encobert que tindrà un fort impacte urbanístic per la zona.

Aquest grup de veïns, que en els últims mesos han presentat una bateria d’al·legacions contra la residència, lamenten que l’última versió del projecte, que ja es va retocar per la pressió veïnal, no ha canviat pràcticament res. Per la seva banda, l’arquebisbat va argumentar a finals de juliol que el nou projecte ha reduït “en dues plantes la construcció tant del carrer Remei com del carrer Galileu”. Els veïns, però, discrepen d’aquesta afirmació i diuen que l’única cosa que ha fet l’arquebisbat és renunciar a fer una planta a la residència actual. 

Un dels portaveus dels veïns ha explicat a Línia Les Corts que “no esperem gaire cosa de la trobada amb Omella però, com a mínim, servirà per poder-li dir el que pensem del projecte”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram