Per primera vegada enguany l’Associació de Comerciants de l’Illa de Sant Ramon van disfressar-se i celebrar Carnaval. Després va arribar la ja tradicional festa de la rosa i el llibre i, després de Sant Jordi, ara és moment d’organitzar la Diada del patró del barri de Sant Ramon pel proper dia 1 de setembre.

Acostuma a ser una jornada organitzada pel Club de Petanca de Sant Ramon. En aquesta ocasió, però, “ens hi hem volgut afegir i els hem demanat de col·laborar junts”, explica Montserrat Masip, presidenta de l’Associació.

Tot i que l’agenda d’activitats encara no està del tancada s’apunta que el proper dia 1 de setembre arreu del barri hi haurà xerinola entre balls, sopar popular i tot tipus d’activitats. Entre aquestes el Club Laietà serà l’encarregat d’organitzar els actes esportius per als més petits de la casa.

MOSTRA DE COMERÇ

Que els comerços surtin al carrer, comença a ser tot un clàssic arreu de la ciutat i els establiments comercials de l’Illa de Sant Ramon no s’ho volen perdre. Coincidint amb la Festa Major de Les Corts que tindrà lloc el proper mes d’octubre, els comerciants també volen sortir al carrer. Aprofitar que les famílies, els grups d’amics i els veïns passejaran arreu del Districte, els gairebé 25 comerços adherits a l’Illa de Sant Ramon, mostraran els seus productes i serveis. “Una manera de donar-nos a conèixer tot i ser un barri poc comercial” conclou Montserrat Masip.