El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, va inaugurar la setmana passada la nova seu social de l’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet blaugranes.

Durant la inauguració el president va destacar que “un club que no recorda als seus ex jugadors, no recorda la seva pròpia història”. En l’acte que va tenir lloc al nou espai, situat molt prop del Camp Nou, Rosell va comptar amb la companyia de molts jugadors mítics de l’equip català, entre ells Roberto Propietàries, Andrés Jiménez, Nacho Solozábal i Ferran Martínez.

“Hem trigat trenta anys a fer aquesta seu, però s’ha aconseguit” va afirmar Rosell, remarcant que el bàsquet “va ser la primera secció del club, i per tant la més important”.

Durant la inauguració de la seu, repleta de records de la història d’aquesta secció, com ara samarretes i fotografies de tots aquells equips que van impulsar a l’actual Barça de bàsquet, Rosell va obsequiar amb un regal als germans Jordi i Ferran Casas, de 84 i 81 anys, jugadors del club entre els anys 40 i 50.

“Són moltes generacions les que conflueixen aquí”, ha recordat el president de l’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del Barça, el també ex blaugrana Roger Esteller. El propi ex jugador també va afegir que espera que el nou espai “sigui un local molt utilitzat, perquè s’ha fet un gran esforç per part del club per tal d’aconseguir-lo.