YesWePark. Aquest és el nou nom de la plataforma web pionera d’aparcament compartit que, impulsada per una parella resident a l’Hospitalet de Llobregat però molt vinculada a les Corts, va néixer fa més de mig any al districte cortsenc.

Tal com va recollir Línia Les Corts el passat mes de setembre, la iniciativa aposta per l’ús eficient de l’aparcament, emmarcada en l’economia col·laborativa, però ara ha introduït nous actors: els gestors d’aparcament “de total confiança”. Així ho expliquen els seus impulsors a la pàgina web del projecte, els quals treballen en equip amb aquests gestors per dissenyar bons d’aparcament a preus atractius que s’adapten a les necessitats de cadascú.

Amb tot, el nom i el model de negoci ha canviat, però “l’aposta per l’ús eficient de l’aparcament continua”, tal com explica Iván Jiménez, cofundador del projecte, a aquesta publicació. I és que YesWePark posa a disposició dels seus clients diferents bons d’aparcament, des de mensuals de diverses hores diàries fins a puntuals de poques hores al dia, perquè tothom pugui aparcar fàcilment i econòmica segons les seves necessitats.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram