L’entrega del certificat de seguretat. Foto: Twitter (@rosaalarcon)

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) va obtenir a finals de juliol el segell de seguretat que certifica que la xarxa de metro i bus són un espai segur contra els contagis de coronavirus. La presidenta de TMB, Rosa Alarcón, va rebre per part de l’empresa Applus+ la certificació.

Concretament, Applus+ ha verificat el control de neteja i desinfecció dels vehicles i l’ús dels canals telemàtics per atendre la majoria de gestions. D’altra banda, TMB també informa els usuaris de la necessitat de planificar els desplaçaments per evitar les franges i les rutes més concorregudes. Per últim, també s’ha comprovat que a les dependències de TMB es prenen totes les mesures de seguretat fent servir mascaretes, guants, gel i productes desinfectants i que es compleixen les distàncies de seguretat.

BUS METROPOLITÀ
D’altra banda, el Bus Metropolità de l’AMB també s’ha convertit en un referent en protocols de protecció i seguretat al transport públic davant del coronavirus, amb la incorporació de serveis addicionals de neteja i desinfecció i el canvi periòdic dels filtres de l’aire condicionat.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram