El menjador social de la parròquia de Santa Tecla funciona des del 2013: Foto: Google Maps

El menjador social de la parròquia de Santa Tecla fa un mes i mig que està tancat a causa del coronavirus. Tot i això, segueix amb un operatiu de mínims per tal de recaptar  i repartir menjar per a totes aquelles famílies que ho necessitin.

En Florián Gutiérrez, el cap visible del menjador social, explica a Línia Les Corts que aquests dies estan mirant de recollir aliments per als nens. “Tothom que pugui ens aniria bé que ens facin donacions de llet, colacao, galetes i sucre”, afirma Gutiérrez, que explica que demà i demà passat es poden anar a fer les donacions al mateix menjador (entre les 11 del matí i la 1 del migdia), on hi ha una dona que s’encarrega de recollir el menjar.

Aquests dies, afegeix aquest veí, han notat un augment de les famílies que demanen menjar a causa de la crisi social que està provocant la pandèmia del coronavirus. Aquest menjador social es va crear el 2013 a iniciativa de la mateixa parròquia de Santa Tecla i del Rotary Club. Abans de l’esclat de la pandèmia servia cada dia una seixantena d’àpats.