El Festival Jardins de Pedrables segueix confirmant nous artistes de cara a la seva pròxima edició, que es posarà en marxa el 5 de juny i s’allargarà fins al 15 de juliol. Un dels nous noms anunciats, després que Mariah Carey fos la primera confirmació, és el de Joan Dausà, que oferirà el seu concert el 13 de juny.

Dausà seguirà presentant al Jardins de Pedrables el seu darrer disc, ‘Ara som gegants’, que va publicar l’any passat. Aquest treball discogràfic mostra un Dausà pletòric que dona el millor de si mateix en cançons com la que dona nom al disc o ‘La gran eufòria’, un hit vitalista.

El músic de Sant Feliu de Llobregat va publicar el disc ‘Ara som gegants’ l’any passat després d’un temps apartat dels escenaris. Abans havia publicat ‘Jo mai mai’ (2012) i ‘On seràs demà’ (2014) i haver participat en la pel·lícula ‘Barcelona, nit d’estiu’.

WOODY ALLEN
El festival també ha confirmat les actuacions de Woody Allen, que arribarà acompanyat de la banda The Eddy Davis New Orleans Jazz Band, i del guitarrista estatunidenc de blues i rock Gary Clark Jr. El concert d’Allen es farà el 18 de juny, mentre que el de Gary Clark serà el 29 del mateix mes.