Aquesta setmana ha començat el període per inscriure’s a la quarta edició del Triatló Solidari, que tindrà lloc el proper 1 de juny al Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart”.

Enguany, tots els diners que es recaptin es destinaran a ajudar a una de les entitats que formen part de la plataforma del grup de cooperació del districte de Les Corts.

Com en l’anterior edició, ciclistes, corredors i ballarins podran demostrar les seves habilitats a través de les tres proves que completen el Triatló.

A les deu del matí començarà la Cursa Solidària. Corrent o caminant s’haurà de recorre un itinerari marcat durant 20 minuts.

La segona prova, Pedaleja Sostenible, tindrà lloc just després. En aquesta ocasió, els participants hauran d’aguantar sobre una bicicleta estàtica durant trenta minuts. Això sí, hi haurà un tècnic que els assessorarà i donarà les indicacions oportunes perquè els ciclistes puguin crear música a través de cada pedalada.

Amb la música en marxa, s’encetarà el Balladancing, on els ciutadans hauran de ballar durant mitja hora al ritme de la música més actual.

Pel que fa als preus, els nens pagaran 2 euros i els adults 4. Les famílies, amb un màxim de quatre persones, pagaran 5 euros i, a partir del quart membre, es pagarà un plus de dos euros. Les associacions hi poden participar per 15 euros.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram