El Festival Jardins de Pedralbes rebrà demà la visita d’un dels seus caps de cartells, la del veterà músic britànic Sting.

Sting, amb 100 milions de discos venuts i més d’una dotzena de premis Grammy a les seves vitrines, és un dels grans noms de la història del pop. Demà arribarà al Jardins de Pedralbes amb el ‘57TH & 9TH TOUR’ després que l’any passat edités ‘57th and 9th’, el treball més rocker de la seva carrera en solitari, i el dotzè àlbum d’estudi com a solista, la gira del qual va començar el passat mes de novembre amb un emotiu concert a la sala Bataclan de París.

El nom d’aquest àlbum prové de la intersecció que Sting ha de creuar cada vegada que es dirigeix a l’estudi de gravació de Nova York. Al disc, Sting parla de la mort de Prince i d’altres músics de la seva generació, el canvi climàtic i la crisi dels refugiats.

Enguany Sting celebra els 40 anys del seu salt a la fama. Va ser el 1977 com a vocalista i baixista de la banda The Police, el trio que va formar amb Stewart Copeland y Andy Summers des del 1977 fins al 1984.

Abans del concert de Sting hi haurà l’actuació del Natsuko Sugao Trio, una formació barcelonina que té un estil propi que fusiona el jazz, la música clàssica, la japonesa, el rock, el flamenc i el free.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram