El Festival Jardins de Pedralbes va tancar fa pocs dies el cartell de la seva vuitena edició amb les incorporacions de Carmina Burana, sota la direcció de Maria Rovira (9 de juliol), Nile Rodgers & Chic (13 de juliol) i Miguel Bosé (14 de juliol).

Està previst que el festival arrenqui el 3 de juny amb el concert de Sara Baras. Fins al 15 de juliol desfilaran per l’escenari artistes com Loquillo, Raphael, James Blunt, Manel, Gala de Ballet Étoiles de l’Òpera de París, Diego el Cigala, Dido, Patti Smith, Bryan Ferry, Andrés Calamaro, Amaia, Álvaro Soler, Madness, Alan Parsons Live Project, LP, Juanes, Mónica Naranjo o Crowded House. En total, una trentena de concerts pels quals ja s’han venut 34.000 entrades, un ritme de record segons ha dit el festival.

CORONAVIRUS
D’altra banda, l’organització del festival va fer públic un comunicat la setmana passada per informar que el festival treballa perquè la vuitena edició es pugui fer “amb tota la normalitat, tenint sempre com a prioritat el benestar del públic i de totes les persones que fan possible el festival”. En paral·lel, des de l’organització transmeten el seu suport i la seva solidaritat “a tots aquells que s’han vist afectats per l’actual crisi sanitària global i a totes les persones que treballen per solucionar-ho el més aviat possible”.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram