Un moment de l’edició del festival de l’any passat. Foto: Districte

El record del músic, animador cultural i infantil cortsenc Oriol Canals tornarà a ser més viu que mai aquests dies de Festa Major amb la celebració de la segona edició del Festival d’animació Oriol Canals.

El festival es posarà en marxa aquest diumenge amb la Guerra de Confeti amb l’espectacle ‘Vine a la festa’ de Noè Rivas. Tindrà lloc a les cinc de la tarda a la plaça Sòl de Baix. El gruix dels actes, però, es faran els dies 6,7 i 8 d’octubre. El divendres 6 arrencarà amb els ‘Contes del món’ a la Colònia Castells a partir de dos quarts de cinc de la tarda, mentre que una hora més tard la plaça Mirall de Pedralbes acollirà l’Embolica que fa fort’ de Marc Oriol. El dia s’acabarà a la plaça Can Rosés amb l’espectacle de Jordi Tonietti ‘Ara t’ho explico’.

L’endemà els actes començaran a dos quarts d’una del migdia a la plaça del Carme, on Rubén Martínez Salazar presentarà el seu ‘Cuentocontigo’. Una hora més tard, a la plaça Sòl de Baix, es posarà en marxa l’espectacle ‘Donem-li la volta al món’, de Xiula, mentre que a dos quarts de sis de la tarda, a la Gran Via Carles III, Toni Vives i Companyia presentaran ‘Mou-te’.

L’últim dia del festival, el diumenge 8, començarà a les 11 del matí amb en Pep Puigdemont i la seva ‘Ballaruga i pessigolles’ a la plaça de les Corts. Una hora més tard, a la plaça de la Concòrdia, les Corrandes d’Animació faran el ‘Visca la festa’. Tot seguit, al carrer Benavent, hi haurà l’espectacle ‘Festa a la plaça’ de FEFE i Companyia. Per últim, la placeta Cardenal Reig serà l’escenari on Marc Dantuvi tancarà el festival amb l’espectacle ‘Dantuvi amb la Canalla’.

Tal com va passar l’any passat, segur que el festival escamparà aquella alegria de viure i compartir cançons, contes i balls que tan bé descrivien Oriol Canals.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram