Una imatge del Circorts 2014 a la plaça de la Concòrdia. Foto: CirCorts

Teatre, pallassos, malabaristes i molt més. El CirCorts arriba a la seva 16a edició convertit en la referència de l’entreteniment a la Festa Major. Aquest festival de circ urbà és un gran exemple de l’evolució del teatre de carrer, la màxima expressió del circ més contemporani i audaç. Aquest any oferirà gairebé una vintena d’activitats entre els dies 2 i 11.

De fet, el primer acte festiu arribarà de la mà del CirCorts. Es tracta de La Tresca i la Verdesca, la presentació del festival amb la interpretació de l’himne, que anirà a càrrec dels alumnes de l’escola Lavínia i que es farà divendres 2 a les 6 de la tarda a la plaça de la Concòrdia. El mateix dia a les 7 es farà el Circant, que arriba de la mà de la Companyia Cuncurulla. Es tracta d’un espectacle de circ de taula, en el qual tres personatges es mouen per les fronteres d’allò real i imaginari en un escenari mediterrani.

Diumenge 4 l’epicentre de les actuacions es desplaçarà a la cruïlla dels carrers Joan Güell i Europa. El cabaret del Circ Pistolet, el passacarrers La Tartana i l’exhibició de circ contemporani Cadàver exquisit, a càrrec de la companyia Vol Dement, seran els protagonistes.

Després d’un breu parèntesi, la Companyia El Pájaro Carpintero organitzarà una jornada de jocs sensorials per a nens d’entre 0 i 8 anys divendres 9 a dos quarts de 6 a la plaça del Mirall de Pedralbes. El mateix dia a les 10 de la nit es farà la primera representació pensada per a adults, Cabaret, a la plaça de la Concòrdia.

La companyia Las Polis oferirà el seu espectacle homònim el dia 10 al migdia a la plaça del Carme. A les 6 serà el torn de l’espectacle de malabars i equilibris Sarai Project, a càrrec de la companyia César Pons.

Per tancar l’edició de 2015 del CirCorts hi haurà cinc actuacions el dia 11. Seràn In, a la Gran Via de Carles III a les 11:30h del matí, Lp Mix, a la plaça de Can Rosés a quarts d’una del migdia, un matx d’improvisació, el Circ Bombeta i l’espectacle Esquerdes.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram