Els veïns volen que el club cannàbic tanqui. Foto cedida

L’obertura del club cannàbic situat al número 67-69 del carrer Marquès de Sentmenat, al barri de les Corts, segueix provocant les queixes dels veïns del bloc de pisos.

Un dels veïns del bloc va denunciar fa pocs dies al consistori, tal com ja havia fet dies després de l’obertura de l’establiment el passat 17 de febrer, que l’olor de cànnabis es nota a pràcticament tot l’edifici. “Ens està entrant l’olor fins al rebedor del pis. Això no hi ha qui ho aguanti”, afirmava aquest veí en un correu electrònic enviat al Districte a principis de març. Tot plegat ha provocat, afegeix aquest mateix veí, que hagin hagut de trucar a la Guàrdia Urbana en nombroses ocasions.

OBLIGATS A FER CANVIS
Les queixes veïnals van provocar que el Districte fes un informe tècnic que va servir per constatar “olors de cànnabis a les zones comunes” de l’edifici. Això va fer que el Districte sol·licités als responsables del negoci un certificat que permeti comprovar que s’han adoptat les mesures necessàries per acabar amb les olors. Si abans del 18 de març no aporten el certificat, el Districte ha confirmat que es deixarà sense efecte la llicència d’activitat i el club haurà de tancar les portes. A banda, els tècnics municipals també van exigir als propietaris de l’establiment que arreglin la sortida de fums.

Ara caldrà veure que passarà a partir del 18 de març. Tot i això, els veïns consideren que la normativa municipal respecte d’aquests negocis és “molt flexible” i la contraposen amb “com és de dur l’Ajuntament amb els pisos turístics. De tot plegat se’n va parlar al Ple d’ahir, quan aquesta publicació ja havia tancat l’edició d’avui.

FE D’ERRADES
Per últim, apuntar que en la notícia sobre aquesta mateixa qüestió de l’última edició impresa de Línia Les Corts es deia que el club cannàbic encara no havia obert les portes quan ja feia uns dies que havia aixecat la persiana.