El Carrer de Festa és una bona oportunitat per viure la festa als carrers i places. Foto: Districte

L’illa de vianants de les Corts es farà més gran durant el dia 5 d’octubre, de 10 del matí a 8 de la tarda. Es tracta del Carrer de Festa –a la cruïlla d’Europa i Joan Güell–, una oportunitat per viure els carrers i fer festa a les places, per trobar-se amb familiars i amics i per fer que durant unes llargues hores el districte prengui una velocitat humana.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que va començar fa dos anys amb la Superilla, és retornar els carrers i les places a la ciutadania. D’aquesta manera, durant un dia, els cortsencs podran gaudir d’aquesta zona amb menys cotxes, més activitat, més conversa i més relació entre els veïns.

El Carrer de Festa acollirà durant el primer diumenge festiu un total de 18 espais molt variats i per a tots els públics. Entre la llarga llista de propostes, destaca, com no pot ser d’altra manera, el Circorts. En aquesta línia, també hi haurà un espai de tallers de circ.

Per altra banda, l’esport també hi tindrà un paper destacat. Hi haurà pistes de minivolei, un circuit d’hoquei i pistes poliesportives. També hi haurà un espai d’escacs, futbol de botons i aeromodelisme, així com dancesport i la festa d’aigües.

La llarga llista de propostes la completen un circuit de karts, l’espai gastronòmic, un racó per al vidre bufat, l’aula de mediambient, l’espai de repòs, la zona dels centres ocupacionals, la fira d’artesania i la fira d’alimentació.

Tot plegat, divuit espais que permetran gaudir de moltes i variades activitats durant el primer diumenge de Festa Major. I tot això a l’aire lliure i en un ambient sense cotxes. Un dia, en resum, per als vianants.