Les obres de millora de l’accés 14 del Camp Nou estan a punt d’acabar-se. Un cop enllestida la primera fase, i ja inaugurada la nova seu social, està previst que a finals d’aquest mes concloguin definitivament. Tot i això, no estaran operatives fins al pròxim 15 de febrer.
El nou accés al Camp Nou millorarà la connexió de l’estadi amb el barri de les Corts i oferirà un nou espai públic per a tots els veïns.
L’accés 14 es convertirà en el  nou accés principal a l’estadi del F.C.Barcelona. Albergarà les noves taquilles, que passaran de 12 a 16, i oferirà als visitants l’accés a una plaça de 1.250 metres quadrats i als diferents serveis que ofereix el club. L’accés tindrà una amplada de 22 metres i separarà l’entrada de vehicles i la de vianants per millorar les condicions de seguretat vial a la zona.
Des de l’accés 14, situat al carrer Arístides Maillol, també hi sortirà una passarel·la elevada que connectarà la seu social, inaugurada aquest estiu, amb el Bulevard de Palau Blaugrana, on hi ha també la recentment inaugurada botiga de productes del F.C.Barcelona.
El nou accés també elimina barreres arquitectòniques i facilita a les persones amb mobilitat reduïda el seu accés a les instal·lacions del Camp Nou. L’objectiu és que totes les novetats ajudin a fer dels voltants de l’estadi un espai més del barri que sigui accessible tots els dies de l’any.
El cost total de les obres ha estat d’1,5 milions d’euros i han durat 6 mesos.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram