Una reproducció virtual del futur Camp Nou. Foto: FC Barcelona

El calendari del futur Espai Barça, que implica la transformacióde les instal·lacions que el Barça té a les Corts, amb el Camp Nou com a símbol, no està avançant al ritme que estava previst. Una situació, tal com ha publicat La Vanguardia, que afecta el club, que en els seus càlculs contemplava començar les obres del projecte l’estiu que ve.

I és que els càlculs de fa uns mesos eren que el projecte s’aprovés a finals de l’any passat, però de moment encara no s’ha portat al ple. Segons la Vanguardia, tampoc està gens clar que el ple del març sigui l’escollit, ja que serà el torn del debat sobre la connexió del tramvia. Per tot plegat, el Barça es planteja fer una sèrie de cessions per contrarestar les al·legacions presentades per la FAVB i l’Associació de Veïns de les Corts, que han definit el projecte com un “nou ‘pelotazo’”.

Tot i això, des d’aquesta entitat veïnal deixen clar que les cessions del club no entren en les dues qüestions que més els preocupen: la construcció d’oficines i un hotel i l’estrangulament d’eixos viaris fonamentals.