La Tori Sparks Band

La Tori Sparks Band actuarà a les Corts un any més. Foto: R. Hortoneda

El Barcelona Districte Cultural torna un any més amb 235 espectacles repartits en 34 escenaris de tots els districtes de la ciutat. A les Corts es podran veure cinc espectacles als tres equipaments principals del districte: el Centre Cívic Pere Quart, el Centre Cívic Can Deu i el Centre Civic Tomasa Cuevas.

Així doncs, el circuit cultural que agrupa actuacions musicals, teatrals, de dansa, de circ i tota mena d’espectacles per a tots els públics començarà a les Corts el pròxim 10 de febrer al Centre Cívic Pere Quart. Es tracta de l’espectacle de circ Italino Grand Hotel, de la companyia La Tal, a les 18 h de la tarda.

El mateix equipament també acollirà dos espectacles més. El primer d’ells serà l’obra de teatre Lumière, dirigida per Txema Muñoz, el 17 de febrer. I la darrera activitat que acollirà el Pere Quart serà el Petit Cineclub, una cita de cinema per a infants en un format de cinc curtmetratges titulada Petits Herois.

El Centre Cívic Tomasa Cuevas acollirà el 17 de febrer a partir de les 20 h del vespre l’espectacle musical El Mar Elèctric, de la Tori Sparks Band. Es tracta d’un concert que celebra la barreja de cultures i estils musicals –americà, espanyol, català, llatí, etc.– que han marcat els 20 anys de carrera de la banda.

I el Centre Cívic Can Deu oferirà una altra obra de teatre. Serà Tu i jo, de la companyia Fil Vermell, el 17 de febrer a partir de les 19 h. Es tracta d’un espectacle on un home i una dona comparteixen la vida i es veuen forçades a encarar el seu dia a dia sense mitjans sota la influència de la comèdia i el teatre absurd.