La propietària d’una administració de loteria del districte i el seu gendre van ser detinguts la setmana passada pels Mossos d’Esquadra acusats d’un delicte d’estafa.

Els fets es remunten al passat 7 d’agost quan un home va anar a l’administració a comprovar si havia obtingut algun premi. L’home va fer la comprovació en una màquina exterior, que el va avisar que li havia tocat un premi. Un cop a dins, la dona li va dir que només es tractava d’un premi menor i li va entregar 192 euros. L’home no va marxar convençut i uns dies més tard va preguntar en una altra administració, on li van dir que el premi era de 125.000 euros.

Posteriorment els investigadors del cas van poder descobrir que la propietària va enganyar la víctima i es va quedar la papereta premiada. Més tard, la dona va entregar la papereta al seu gendre, que va anar en un banc de Madrid a cobrar el premi per no aixecar sospites. Després dels fets la detinguda va traspassar l’administració. Els dos detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs