Un home i una dona d’avançada edat van morir en un incendi en un pis del Districte el primer diumenge d’aquest mes.

Segons van informar els Bombers de Barcelona l’incendi es va produir al voltant de les tres de la tarda en un habitatge situat a la finca corresponent als números 96-98 de la Travessera dels Corts.

En concret, les flames van afectar al pis tercer-segona de l’edifici.

A l’incendi, una dona de 75 anys va resultar morta i un home, de 77 anys, ferit, per la qual cosa va ser traslladat en estat crític a la unitat de cremats de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona on, posteriorment, va morir a causa de la gravetat de les cremades.

El foc i el fum van afectar bàsicament al pis sinistrat i al replà comunitari de l’edifici. Després de l’extinció, els Bombers van revisar l’edifici per comprovar que no hagués patit danys estructurals. La resta de veïns, que van haver de ser desallotjats durant l’extinsió del foc, van poder tornar a les seves cases poc després.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar set dotacions dels Bombers, a més d’efectius de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

També es va mobilitzar a un equip d’emergències socials, que va ser l’encarregat d’oferir atenció als veïns de la finca que així ho van requerir.