El prostíbul està en aquesta zona de l’avinguda Sarrià. Foto: Google Maps

Els Mossos d’Esquadra van detenir a finals de juny els tres responsables d’un prostíbul de l’avinguda de Sarrià acusats de ser els presumptes autors de drogar i robar els clients que contractaven serveis de prostitució. A aquí cal afegir-hi que el local on s’exercia la prostitució només tenia llicència de sala de festes.

A banda dels tres detinguts, la policia va denunciar tres persones més: el vigilant de seguretat, la dona responsable de les noies que exercien la prostitució i el responsable de l’establiment, ja que, segons els Mossos d’Esquadra, “eren peces claus pel bon funcionament de l’entramat delictiu”. Tant els tres detinguts, els accionistes del local, com els altres tres còmplices, han estat denunciats per pertinença a grup criminal, blanqueig de capitals, salut pública, furt, obstrucció a la justícia, prostitució amb ànim de lucre i divuit delictes d’estafes.

La investigació va començar a principis de març quan els Mossos d’Esquadra van rebre diverses denúncies de clients d’aquest local, els quals relataven fets molt similars en tots els casos. Els homes explicaven que després de contractar un servei de prostitució, quan ja eren a l’habitació, començaven a trobar-se molt malament i a sentir-se atordits. Tot això es produïa després d’haver begut una copa.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram